Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα σχολή διαιτησίας για νέους διαιτητές ποδοσφαίρου Περιόδου 2016-2017.

                                         Κατάθεση αιτήσεων μέχρι Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2016

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας(EΠΣΜ)ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης(ΕΔ/ΕΠΣΜ), σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης(ΣΔΠΘ), θα λειτουργήσει Σχολή Διαιτησίας για την ανάδειξη νέων διαιτητών.
Τα μαθήματα της νέας σχολής αναμένεται να ξεκινήσουν τη Τρίτη 04 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 8:30 το βράδυ στην αίθουσα διδασκαλίας του ΣΔΠΘ (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος, 3ος όροφος).
Όσοι ενδιαφέρονται(νέες και νέοι υποψήφιοι διαιτητές) να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν τη σχετική αίτηση(μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά)μέχρι τη Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2016.



Η κατάθεση της αίτησης μπορεί να γίνει είτε στη γραμματεία της ΕΠΣΜ (Τσιμισκή 31, 2ος όροφος, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου κατά τις ώρες 10 π.μ.έως 3 μ.μ., τηλ. 2310/284-285,286-257 εσωτερικό 0), είτε στη γραμματεία του ΣΔΠΘ (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος, 3ος όροφος, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, κατά τις ώρες 10:30 π.μ. με 3 μ.μ. και 6 μ.μ.–έως 9 μ.μ., τηλ. 2310/545-868,545-271).
Υπεύθυνος της σχολής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζίκας, μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ, Πρόεδρος του ΣΔΠΘ και εκπαιδευτής διαιτησίας, ο οποίος θα έχει ως συνεργάτες του τον Παναγιώτη Μαυρόπουλο έφορο σχολών του ΔΣ/ΣΔΠΘ και εκπαιδευτή διαιτησίας 1ης κατηγορίας, τον Περίανδρο Πετρόπουλο, αναπληρωτή γενικό γραμματέα και έφορο λέσχης του ΔΣ/ΣΔΠΘ και τον Κων/νο Καραγιαννίδη έφορο δημ. σχέσεων του ΔΣ/ΣΔΠΘ.
Δικαίωμα να καταθέσουν τη σχετική αίτηση (μπορεί να την «κατεβάσουν» είτε από την ιστοσελίδα της ΕΠΣΜ www.epsm.gr, είτε του ΣΔΠΘ www.referee.gr , είτε πατώντας ΕΔΩ) έχουν όσοι γεννήθηκαν από το έτος 2000 (16 χρόνων) μέχρι το έτος 1990 (26 χρόνων) και είναι απόφοιτοι, τουλάχιστον, τρίτης τάξης Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής Σχολής.
Η τελική επιλογή των μαθητών - υποψηφίων διαιτητών αυτής της νέας σχολής διαιτησίας θα πραγματοποιηθεί ύστερα από προσωπική συνέντευξη με τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΜ.
Τα μαθήματα της Σχολής θα διεξάγονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 8:30 το βράδυ στην αίθουσα διδασκαλίας του ΣΔΠΘ (Πολυτεχνείου 17 β΄είσοδος, 3ος όροφος).
Τα σχετικά δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν μαζί με την αίτηση είναι: 1. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας 2. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου(μπορεί να ζητηθεί είτε από τα Δικαστήρια είτε από τα ΚΕΠ με την επισήμανση ότι είναι για την Διαιτησία) 3. Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον τρίτης (3ης) Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης σχολής). 4. Ιατρικές γνωματεύσεις από ιατρούς καρδιολόγο και οφθαλμίατρο (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία) και 5. Κατάθεση σχετικού παραβόλου για την κάλυψη των εξόδων λειτουργίας της Σχολής.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.