Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

PONTOS TV, ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ στην ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ από τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη (ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ)


μαθήματα σκίτσου στο pontos tv, ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, η τέχνη του σκίτσου στην τηλεόραση,
 
Δελτίο Τύπου

Καθημερινά, στο PONTOS TV, η μοναδική εκπομπή εκμάθησης σκίτσου στην ελληνική τηλεόραση,  ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, από τον σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη (ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ).
 
Αυτή την εβδομάδα ο σκιτσογράφος Δημήτρης Νικολαΐδης, σκιτσάρει αντικείμενα και το σύνολο  του μπάνιου αναλυτικά και βγαίνει στα 2 τελευταία μαθήματα στον δρόμο ( Πέμπτη) και στο μπαλκόνι ( Παρασκευή). Έτσι συνεχίζει να δημιουργεί ένα κόσμο εύκολο και απλό με το μαρκαδοράκι του, ένα κόσμο που εμείς μπορούμε να φτιάξουμε, τον κόσμο της φαντασίας και των ονείρων μας.


Δευτέρα 13/6. Κρεβατοκάμαρα σύνολο.


Τρίτη 14/6.  Μπάνιου αντικείμενα.

Τετάρτη 8/6. Μπάνιο.
.

Πέμπτη 9/6.  Πολυκατοικία στην μέση του δρόμου με τέντες ΑΝΦΑΣ.

Παρασκευή 10/6. Πολυκατοικία με μπαλκόνια και τέντες.





Μέχρι σήμερα, καθημερινά οι φίλοι του σκίτσου στην κεντρική Μακεδονία μέσο του τηλεοπτικού σταθμού pontos tv, έχουν διδαχτεί με απλές γραμμές και εύκολο τρόπο το δάσος ΑΝΦΑΣ και από σημείο φυγής, τα πεζοδρόμια ΑΝΦΑΣ και από σημείο φυγής, στη συνέχεις το πρόσωπο του άνδρα και της γυναίκας, τον άνδρα και την γυναίκα σε διάφορες στιγμές και φάσεις , το σαλόνι και την κουζίνα , την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο. Βλέπουμε μάθημα με μάθημα αλλά και εβδομάδα με εβδομάδα να περνάνε οι φίλοι του σκίτσου από θεματολογία σε θεματολογία σπονδυλωτά, έτσι ώστε να πολλαπλασιάζονται οι γνώσει και οι τρόποι σκιτσαρίσματος.  
Πλαίσιο κειμένου: Καθημερινά στο PONTOS TV
17:30-18:00
             Δευτέρα – Παρασκευή 
                     
                      Σάββατο 
                   09:30-10:00





Σ




Η εκπομπή παρουσιάζει με εύκολο τρόπο, τη σκέψη, τον τρόπο και τη διαδικασία. Απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, ενώ στόχο και σκοπό έχει τη διάδοση της τέχνης του σκίτσου. Είναι βασισμένη στα 4 πρώτα βιβλία – εγχειρίδια που έχει εκδώσει ο σκιτσογράφος.
Τα τηλεμαθήματα είναι μία προσφορά του σκιτσογράφου και του Πολιτιστικού Σωματείου Τέχνης ΜΟΡΦΟΓΕΝΝΕΣΙΣ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τηλεοπτικά μαθήματα στο τηλέφωνο του τηλεοπτικού σταθμού PONTOS TV,  2310-555700 και στο
e-mail: 
pontostvkm@gmail.com




μαθήματα σκίτσου στο pontos tv, ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙΤΣΟΥ, η τέχνη του σκίτσου στην τηλεόραση,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.