Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Πραγματοποιήθηκε το 2ο κατά σειρά σεμινάριο σκίτσου από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, με μεγάλη επιτυχία.

Οι φίλοι του σκίτσου μικροί και μεγάλοι δημιουργήσανε – σκιτσάρανε, το πεζοδρόμιο ανφάς, πεζοδρόμιο ανφάς με δέντρα και σε συνδυασμό των δέντρων έβαλαν ανάλογα την περίσταση σύννεφα και φυσικά την πόλη ανφάς και ταυτόχρονα την δημιουργία ενός δρόμου αφού πρώτα είχαν σκιτσάρει ένα πεζοδρόμιο.


"Πραγματοποιήθηκε το 2ο κατά σειρά σεμινάριο σκίτσου από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, με μεγάλη επιτυχία. Οι φίλοι του σκίτσου μικροί και μεγάλοι δημιουργήσανε – σκιτσάρανε, το πεζοδρόμιο ανφάς, πεζοδρόμιο ανφάς με δέντρα και σε συνδυασμό των δέντρων έβαλαν ανάλογα την περίσταση σύννεφα και φυσικά την πόλη ανφάς και ταυτόχρονα την δημιουργία ενός δρόμου αφού πρώτα είχαν σκιτσάρει ένα πεζοδρόμιο. Σκιτσάρισαν, μελάνωσαν και φυσικά έβαλαν χρώμα στα σκίτσα τους. Τέλος έδωσαν ραντεβού στο επόμενο μάθημα με θέμα τα πρόσωπα του ανθρώπου ( προφίλ και ανφάς) αλλά ια την πόλη από σημείο φυγής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όλων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στους δύο ιερείς του Ναού  ( π. Νικολάου και π. Κωνσταντίνου)αλλά κυρίως και πάνω απ’ όλους  στον Παναγιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Άνθι γιατί χωρίς τις πατρικές  ευλογία του και την πνευματική του συμπαράσταση δεν θα πραγματοποιούταν η σειρά των σεμιναρίων σκίτσου."
 Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης,  σκίτσο, σεμινάριο σκίτσου Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης,

 Σκιτσάρισαν, μελάνωσαν και φυσικά έβαλαν χρώμα 
στα σκίτσα τους. Τέλος έδωσαν...


...ραντεβού στο επόμενο μάθημα με θέμα τα πρόσωπα του ανθρώπου ( προφίλ και ανφάς) αλλά ια την πόλη από σημείο φυγής.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όλων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στους δύο ιερείς του Ναού ( π. Νικολάου και π. Κωνσταντίνου)αλλά κυρίως και πάνω απ’ όλους στον Παναγιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Άνθι γιατί χωρίς τις πατρικές ευλογία του και την πνευματική του συμπαράσταση δεν θα πραγματοποιούταν η σειρά των σεμιναρίων σκίτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.