Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

6 οι συνδυασμοί την τελευταία στιγμή...Στο πάρα τρίχα ...νέος συνδυασμός και το όνομα αυτού τρΈΛΛΑΣ!!!



συνδυασμός τρΈΛΛΑΣ, Ωραιόκαστρο,



Ο συνδυασμός της τελευταίας στιγμής που θα ανατρέψει τα μέχρι σήμερα εκλογικά δεδομένα στο Ωραιόκαστρο…
Με επικεφαλή τον Πόντιο σκιτσογράφο ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ, λίγο πριν λήξει η προθεσμία κατατέθηκε σε γνωστό καφέ του Ωραιοκάστρου με ταχυδρομικό περιστέρι ο συνδυασμός  έκπληξη που θα φέρει τα πάνω κάτω στα εκλογικά.
Γνωστοί αλλά και άγνωστοι συμμετέχουν στον συνδυασμό της τρΕΛΛΑΣ, γιατί μιλάμε ότι μόνο τρελοί μπορεί να συμμετέχουν σε αυτόν τον συνδυασμό. Ο ενθουσιασμός των Δημοτών αλλά και των μη δημοτών ήταν συγκινητικός από την πρώτη στιγμή.
Ακούγεται ότι υποψήφιοι από τους άλλους συνδυασμούς τις επόμενες ώρες θα την κάνουν για το σίγουρο λιμάνι του συνδυασμού της τρΈΛΛΑΣ.
Αναλυτικά οι συμμετέχοντες στον συνδυασμό της τρΈΛΛΑς είναι…



Ωραιόκαστρο









Μυγδονία









Καλλιθέα












Τοπικά











Φυσικά και θα καταλάβατε  ότι  λόγο οικονομικής στενότητας και σοβαρότητας, δεν μας εγκρίνανε τον συνδυασμό για αυτό… ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία εμείς και οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων ( και μακάρι και των ενηλίκων) σε όλους τους συνδυασμούς και σε όλους τους υποψηφίους. Ο προεκλογικός αγώνας να διεξαχθεί με σοβαρότητα και όχι με υπερβολές και λέγοντας πράγματα που δεν μπορούνε να κάνουνε αλλά τα λένε μόνο και μόνο για να κλέψουν την ψήφο από κάποιους που ακόμα ελπίζουν στο …ψέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.