Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτάθλημα Β ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣΜ Β Όμιλος


Αστραπή Μεσαίου-Μαγνησιακός 5-0
Οι Ασταμάτητοι, 
τίποτα -  τίποτα 
δεν τους σταματά, 
μόνο τα αντίπαλα δίχτυα 
κι αυτά τα ..τρυπάν!!!
 
Αστρα­πή Με­σαί­ου,


Παί­ζο­ντας ωραίο πο­δό­σφαι­ρο η πρω­το­πό­ρος του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β Ερα­σι­τε­χνι­κής κα­τη­γο­ρί­ας ΕΠΣΜ του Β ομί­λου Αστρα­πή Με­σαί­ου συ­νέ­τρι­ψε το Μα­γνη­σια­κό με 5-0. Ο χορός των τερ­μά­των άρ­χι­σε από το πρώτο ημί­χρο­νο και συ­γκε­κρι­μέ­να στο 12 λεπτό όταν ο Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δης με πα­λι­κα­ρί­σιο τρόπο διεκ­δί­κη­σε και κέρ­δι­σε την μπάλα από τους αμυ­ντι­κούς της αντί­πα­λης ομά­δας και πρό­λα­βε την έξοδο του τερ­μα­το­φύ­λα­κα και σκο­ρά­ρι­σε, ο ίδιος παί­κτης στο 35 δι­πλα­σί­α­σε τα τέρ­μα­τα της ομά­δας του.

Αστρα­πή Με­σαί­ου,

 Στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο η Αστρα­πή είχε ολο­κλη­ρω­τι­κά τον έλεγ­χο του αγώνα και πέ­τυ­χε άλλα τρία τέρ­μα­τα ένα στο 50 με τον Γε­ώρ­γιο Τσο­λα­κί­δη, ένα  με τον Γε­ώρ­γιο Μαρ­κί­δη στο 75 με κε­φα­λιά ύστε­ρα από σέ­ντρα του Χα­ρά­λα­μπου Χ.Μαρ­μα­ρί­δη και το σκορ έκλει­σε στο 82 ο Κυ­ριά­κος Κα­ρα­πα­να­γιω­τί­δης ο οποί­ος είχε και δο­κά­ρι. Στην αρχή του αγώνα βρα­βεύ­τη­καν οι πο­δο­σφαι­ρι­στές της 7ης και 8ης αγω­νι­στη­κής για τα κα­λύ­τε­ρα γκολ και του κα­λύ­τε­ρου πο­δο­σφαι­ρι­στή.


Αστρα­πή Με­σαί­ου,
 
Κα­λύ­τε­ρος πο­δο­σφαι­ρι­στής της 7ης αγω­νι­στη­κής ανα­δεί­χτη­κε ο Γε­ώρ­γιος Μαρ­κί­δης και για το κα­λύ­τε­ρο γκολ ο Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δης.
Της 8ης αγω­νι­στη­κής κα­λύ­τε­ρος πο­δο­σφαι­ρι­στής ανα­δεί­χτη­κε ο τερ­μα­το­φύ­λα­κας Παύ­λος Αμα­να­τί­δης και για το κα­λύ­τε­ρο γκολ ο Χρή­στος Κου­γιουμ­τζί­δης


Αστρα­πή Με­σαί­ου,

Σύν­θε­ση της Αστρα­πής Με­σαί­ου με την και­νού­ρια εμ­φά­νι­ση (μπλε):Προ­πο­νη­τής 'Αγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης, Γυ­μνα­στής Αβρα­άμ Σα­πρα­νί­δης, Παύ­λος Αμα­να­τί­δης, Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης, Ανα­στά­σιος Α.Μαρ­μα­ρί­δης(Χα­ρά­λα­μπος Χ.Μαρ­μα­ρί­δης), Νι­κό­λα­ος Ιω­ση­φί­δης, Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης, Παύ­λος Λα­ζα­ρί­δης, Σπάρ­τα­κος Ανα­νιά­δης, Γε­ώρ­γιος Μαρ­κί­δης(αρ­χη­γός) Χα­ρί­των Δ.Λα­ζα­ρί­δης, Γε­ώρ­γιος Τσο­λα­κί­δης(Ιω­άν­νης Λι­θο­ξό­που­λος) και Χρή­στος Κου­γιουμ­τζί­δης(Κυ­ριά­κος Κα­ρα­πα­να­γιω­τί­δης)


Αστρα­πή Με­σαί­ου,




Αστρα­πή Με­σαί­ου,

Αστρα­πή Με­σαί­ου,

Αστρα­πή Με­σαί­ου,

Αστρα­πή Με­σαί­ου,

Αστρα­πή Με­σαί­ου,

Αστρα­πή Με­σαί­ου,


…και συνεχίζουνε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.