Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΑΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΣΜ



Σε ένα μέ­τριο αλλά δυ­να­τό αγώνα η ΑΕ Νε­ά­πο­λης και η Αστρα­πή Με­σαί­ου ήρθαν ισό­πα­λες με σκορ 2-2.Το ντέρ­μπι των πρωτο΄πόρων αν και είχε πάθος και τέσ­σε­ρα γκολ δεν πα­ρου­σί­α­σε τί­πο­τα το αξιό­λο­γο. Προ­ή­γη­θη­κε η ΑΕ Νε­ά­πο­λης με τον Γιώρ­γο Μπέκα και ισο­φά­ρι­σε η Αστρα­πή με τον Χα­ρί­των Δ. Λα­ζα­ρί­δη.


Στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο η ίδια ει­κό­να, προη­γή­θη­κε με ένα θαυ­μά­σιο γκολ η ΑΕ Νε­ά­πο­λης με καρ­φω­τή κε­φα­λιά του ιδίου πο­δο­σφαι­ρι­στή που έστει­λε την μπάλα στο πα­ρα­θυ­ρά­κι της εστί­ας του τερ­μα­το­φύ­λα­κα της Αστρα­πής Με­σαί­ου Παύ­λου Αμα­να­τί­δη. Τε­λι­κά πέντε λεπτά πριν λήξει ο αγώ­νας η Αστρα­πή με­σαί­ου ισο­φά­ρι­σε και πάλι μετά από φάουλ του Άγ­γε­λου Βι­λα­νά­κη και σύγ­χυ­ση στα καρέ της ΑΕ Νε­ά­πο­λης από κοντά ο Κυ­ριά­κος Κα­ρα­πα­να­γιω­τί­δης έστει­λε την μπάλα στα δί­χτια. Η Αστρα­πή Με­σαί­ου είχε δο­κά­ρι στο δεύ­τε­ρο ημί­χρο­νο με το Σπάρ­τα­κο Ανα­νιά­δη, δο­κά­ριεί­χε και η ΑΕ Νε­ά­πο­λης. Καλός ο διαι­τη­τής του αγώνα Παύ­λος Αντω­νί­ου και οι επό­πτες Μπο­ζα­τζί­δης και Πα­πα­να­στα­σί­ου.

Αστρα­πή Με­σαί­ου: Προ­πο­νη­τής Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης, γυ­μνα­στής Αβρα­άμ Σα­πρα­νί­δης, Παύ­λος Αμα­να­τί­δης, Ρα­φα­ήλ Αμα­να­τί­δης (Άγ­γε­λος Βι­λα­νά­κης), Ανα­στά­σιος Α. Μαρ­μα­ρί­δης, Σπάρ­τα­κος Ανα­νιά­δης, Αλέ­ξαν­δρος Μαρ­μα­ρί­δης, Παύ­λος Λα­ζα­ρί­δης, Χα­ρί­των Δ. Λα­ζα­ρί­δης, Στέ­φα­νος Σκούρ­τι, Χρή­στος Κου­γιουμ­τζί­δης (Κυ­ριά­κος Κα­ρα­πα­να­γιω­τί­δης), Γιώρ­γος Μαρ­κί­δης (αρ­χη­γός) και Γιώρ­γος Τσο­λα­κί­δης.
Νε­ό­τε­ρα απο­τε­λέ­σμα­τα
(4η αγω­νι­στι­κή)

ΑΕ ΝΕ­Α­ΠΟ­ΛΗΣ ΑΣΤΡΑ­ΠΗ ΘΕΣ.22 ΑΣΤΡΑ­ΠΗ ΜΕ­ΣΑΙΟΥ
Μ.ΑΛΕΞ. ΜΕ­ΛΙΣ­ΣΟ­ΧΩ­ΡΙΟΥ 02ΕΘΝΙ­ΚΟΣ ΑΣΤΕ­ΡΑΣ
ΝΤΙ­ΝΟΣ ΚΟΥΗΣ1 1ΑΤΡΟ­ΜΗ­ΤΟΣ ΦΙ­ΛΑ­ΔΕΛ­ΦΕΙΑΣ
ΝΙΚΗ ΝΕ­Ο­ΧΩ­ΡΟΥ­ΔΑΣ30 ΝΕΟΙ ΟΔΥΣ­ΣΕΑ ΚΟΡ­ΔΕ­ΛΙΟΥ
ΑΙ­ΣΧΥ­ΛΟΣ ΩΡΑΙΟ­ΚΑ­ΣΤΡΟΥ 23 Μ.ΑΛΕΞ. ΕΛ­ΛΗ­ΝΩΝ
ΜΑ­ΓΝΗ­ΣΙΑ­ΚΟΣ ΙΩ­ΝΙΑΣ 30ΑΚΑ­ΔΗ­ΜΙΑ ΠΟΔ. ΝΕ­Α­ΠΟ­ΛΗΣ




Βαθ­μο­λο­γία
ομά­δεςβαθ­μοί
ΑΕ ΝΕ­Α­ΠΟ­ΛΗΣ ΑΣΤΡΑ­ΠΗ ΘΕΣ.
10
Μ.ΑΛΕΞ. ΕΛ­ΛΗ­ΝΩΝ
9
ΝΙΚΗ ΝΕ­Ο­ΧΩ­ΡΟΥ­ΔΑΣ
8
ΑΣΤΡΑ­ΠΗ ΜΕ­ΣΑΙΟΥ
8
ΕΘΝΙ­ΚΟΣ ΑΣΤΕ­ΡΑΣ
7
ΜΑ­ΓΝΗ­ΣΙΑ­ΚΟΣ ΙΩ­ΝΙΑΣ
6
ΝΤΙ­ΝΟΣ ΚΟΥΗΣ
4
ΑΤΡΟ­ΜΗ­ΤΟΣ ΦΙ­ΛΑ­ΔΕΛ­ΦΕΙΑΣ
4
ΑΙ­ΣΧΥ­ΛΟΣ ΩΡΑΙΟ­ΚΑ­ΣΤΡΟΥ
3
Μ.ΑΛΕΞ. ΜΕ­ΛΙΣ­ΣΟ­ΧΩ­ΡΙΟΥ
3
ΝΕΟΙ ΟΔΥΣ­ΣΕΑ ΚΟΡ­ΔΕ­ΛΙΟΥ
3
ΑΚΑ­ΔΗ­ΜΙΑ ΠΟΔ. ΝΕ­Α­ΠΟ­ΛΗΣ
-2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.