Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μία ακόμα διάκριση για τη Γιούλη Καραγκούνη...


Η Γιούλη Καραγκούνη με τον διεθνούς φήμης τενόρο Nicola Martinucci,

...η Θεσσαλονικιά καλλιτέχνης  κέρδισε το διαγωνισμό Fondazione le Cariti που πραγματοποιήθηκε στην Cervinara, μία πόλη πολύ κοντά στη  Nάπολη. Η Γιούλη Καραγκούνη με την υπέροχη φωνή της αλλά και με το ήθος της ενθουσίασε την επιτροπή και έλαβε επάξια την πρώτη θέση, τιμώντας την ιστορία της τον τόπο της και την μουσική.




Η Γιούλη Καραγκούνη με τον τενόρο και καλλιτεχνικό διευθυντή του οργανισμού που διοργάνωσε τον διαγωνισμό ( Fondazione le Cariti) ,Νιcola Pisaniello,

Το μουσικό πεντάγραμμο έχει να κερδίσει πολλά από το ταλέντο και την ωριμότητα της Γιούλης Καραγκούνης. Για όλους εμάς που την γνωρίσαμε μέσα από τις νότες, είναι μία ικανοποίηση, γιατί δεν έχουμε πέσει έξω στην μουσική αγάπη μας για την Γιούλη Καραγκούνη. Μας κάνει υπερήφανους καθημερινά όπου τραγουδάει ( στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό) και χαιρόμαστε για αυτό.
Η Γιούλη Καραγκούνη με τον σκηνοθέτη Paolo Panizza,

Εμείς στο Ωραιόκαστρο είχαμε την χαρά να την απολαύσουμε στη Λίμνη σε μία και μοναδική παράσταση και να γευτούμε τις μελωδικές τις εκτελέσεις από κοντά. Τελευταία φορά που τραγούδησε εδώ στη Θεσσαλονίκη ήταν τα Χριστούγεννα του 2011 στο Μέγαρο Μουσικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.