Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ο Κ. Γκιουλέκας στην εκπομπή «Ενημέρωση στη ΝΕΤ» - Ερώτηση Κ.Γκιουλέκα για την μηδενική διαδικτυακή παρουσία του αεροδρομίου «Μακεδονία»


Κωνσταντίνος Γκιουλέκας,






«Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες. Υπάρχει μόνο μία λύση. Χρειαζόμαστε ένα άλλο μείγμα πολιτικής» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας μιλώντας στην εκπομπή «Ενημέρωση στη ΝΕΤ».

Και πρόσθεσε:
«Δεν μπορούμε να κόψουμε άλλο μισθούς και συντάξεις. Αυτό που χρειάζεται ο τόπος είναι μία άλλη πολιτική, που θα στηρίζεται σε ισοδύναμα μέτρα. Και προς αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται η κυβέρνηση όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στις προγραμματικές του δηλώσεις και οι άλλοι δύο πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν το κυβερνητικό σχήμα».

Ερωτηθείς για τις αποκρατικοποιήσεις ο Κ. Γκιουλέκας είπε:
«Ο τόπος έχει ανάγκη από βαθιές μεταρρυθμίσεις. Είναι αδιανόητο αυτά που συγκεντρώνει το κράτος από τη φορολογία των πολιτών να τα ρίχνει σε ένα βαρέλι δίχως πάτο, όπως είναι κάποιες ζημιογόνες ΔΕΚΟ που παράγουν συνεχώς ελλείμματα».

Τέλος, αναφερόμενος στη δημόσια περιουσία, ο βουλευτής σημείωσε:  
«Κανείς δεν μιλάει για ξεπούλημα. Μιλάμε για επενδύσεις και αξιοποίηση, όχι για εκποίηση της δημόσιας περιουσίας».







Ερώτηση για τη μηδενική διαδικτυακή παρουσία του αεροδρομίου «Μακεδονία» κατέθεσε σήμερα, 19 Ιουλίου 2012, στην Βουλή ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.
Στην Ερώτηση ο Κ. Γκιουλέκας επισημαίνει το γεγονός της παντελούς απουσίας επίσημης ιστοσελίδας για το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ αεροδρόμια γειτονικών χωρών, όπως αυτά των Σκοπίων και της Βουλγαρίας, διαθέτουν εξαιρετική διαδικτυακή παρουσία, με ολοκληρωμένες ιστοσελίδες, όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει πληροφορίες για το αεροδρόμιο αλλά και την πόλη που πρόκειται να επισκεφθεί και να χρησιμοποιήσει πολλές ηλεκτρονικές παροχές υπηρεσιών.
Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης τονίζει πως σε μια χώρα όπως η δική μας, που επενδύουμε και στηριζόμαστε στον τουρισμό, ιδιαίτερα τώρα, με την πρωτοφανή οικονομική κρίση από την οποία διερχόμαστε, είναι αδιανόητο το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Βόρειας Ελλάδας να παραμένει διαδικτυακά ανενεργό και ζητά από τους αρμόδιους Υπουργούς να μάθει σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν για να αποκτήσει άμεσα το αεροδρόμιο «Μακεδονία» επίσημη ιστοσελίδα.



                                                                                                Από το Γραφείο Τύπου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.