Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Υπό περιορισμό ο μανιακός του Ωραιοκάστρου. Εξουδετερώθηκε προς το παρόν. Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες.


Ιουλίου 13, 2012
 
 
 
 Μετά την κατακραυγή της κοινής γνώμης και την κινητοποίηση των ποδηλατών, ο διεστραμμένος μανιακός, αποφεύγει το βουνό και έθεσε τον ευατό του  σε κατ΄οίκον περιορισμό.
 
 
 Ή μάλλον σε  περιορισμό στο κλουβί του, γιατί ένα τέτοιο  τέρας  μόνο σε κλουβί  μπορεί να κατοικεί.  Εν τω μεταξύ,  όσο συγκεντρώνονται στοιχεία από ποδηλάτες  και για τα διάφορα ατυχήματα που είχαν προκληθεί κατά το παρελθόν, τόσο προκύπτει συνδυασμός αυτών των ατυχημάτων με τη δράση του ψυχοπαθή.  Πολλοί ποδηλάτες έχουν σπάσει κεφάλια, χέρια, πόδια  και πλευρά που αρχικά δεν αποδίδονταν σε δολιοφθορά, γιατί κανενός το μυαλό δεν πήγαινε στην  πιθανότητα, ότι τα ατυχήματα αυτά  μπορεί να  οφείλονταν σε ενέργειες κάποιου ανώμαλου.

























Ύστερα όμως από τα τελευταία γεγονότα, που ο μανιακός σε μία κρίση προφανώς παροξυσμού προχώρησε σε αυτές τις φανερά εγκληματικές  πράξεις στο ποδηλατικό μονοπάτι, επανεξετάζονται όλα.  Γιατί με τις ζωές των άλλων δεν δικαιούται να παίζει κανένας, όσο αργόσχολος και  μισάνθρωπος να είναι και για όποιο λόγο υποτίθεται  επικαλείται.
Η απλή χωμάτινη κατασκευή για τα άλματα των ποδηλάτων που ο ανώμαλος κατέστρεψε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.